TRADUCTOR:

El Temps a Prades

Open d'Espanya a la Vall del Lord!! (11-5-14)

DATA: 10 i 11 de maig de 2014

LLOC: Vall del Lord (St. Llorenç de Morunys)

PROVA: Open d'Espanya + Copa Catalana, dissabte Contra Rellotge Individual (CRI) i diumenge prova de Rally

POSICIÓ: CRI: 19è elit, 24è general. RALLY: 15è elit i 20è de la general. 

RECORREGUT: Circuit ja habitual a la Vall del Lord, circuit dur i complert.

  • CRI: part inicial del circuit complert, amb dues pujades, una per senderó, l'altra per pista i dues baixades, una molt ràpida i amb rocs i una altra sense tants rocs... al final 3,2km i 110m de desnivell positiu acumulat. 
  • RALLY: circuit complert, pel que fa a la baixada,  trams de trialera ràpida combinat amb trams més lents i revirats, tot acompanyat de molta pedra. Pel que fa a les pujades, trams de pista dura i trams de sender per dins al bosc... tot plegat un circuit força complert i exigent. Longitud de 6km i poc, on s'havien de fer 4 voltes i mitja, al final amb 1000 i pocs metres de desnivell positiu acumulat... prou bé...  



RESUM CURSA: 

  • CRI: primera part una mica lenta, sense massa concentració i amb unes sensacions a les cames una mica rares... segona part més bona i recuperant... pillant al de davant i ficant-me més en carrera... al final un temps de 9'30'', prou bé però amb sensacions de poder-ho haver fet millor... (això és molt fàcil dir-ho un cop s'ha acabat... ;-) ) jejeje. 
  • RALLY: sortida prou bona, patint una mica (com sempre) i trobant alguna nosa durant la primera volta.. després a partir de la 2a volta he pogut anar fent al meu ritmet, força constant durant tota la cursa... apretant bastant bé a les pujades i anant conservant una mica a les baixades, ja que era fàcil punxar o prendre mal... així que al final prou bé, 15è elit i 20è de la general... content amb el resultat degut al gran nivell que hi havia en la categoria elit... (i és que ha de ser així que és un open d'Espanya... no?!? jejeje)


D'aquesta manera, passem un bon cap de setmana fent els que més m'agrada i com sempre, amb un bon ambient dins l'equip!!! ara la pròxima cursa... doncs no sé... ja veurem... ;-)












PATROCINADORS PERSONALS: